Přespávačka+Stimax 2023

Kromě sobotních závodů s našimi nejmenšími pod taktovkou druhé party vedoucích, kdy si za fantastické výkony na Duchcovské předávačce dovoluji veřejně smeknout pomyslný klobouček, v našem případě spíše helmu, jsme pro starší hasičský potěr připravili Tréninkový kemp na tři dny a dvě (bezesné) noci.

Páteček – jsme zahájili obligátním tréninkem útoků a večer jak jinak než víno, ženy a zpěv v odlehčené verzi: energy drinky, kopa pubescentů a řev, … „repráky hír, dráty hír, kazeťák hír“.
Sobota – po krásném, 3hodinovém spánku jsme se vydali na Ústecký stadion v rámci Stimax Cupu. Zástupce jsme měli v kategorii mladších dívek, starších dívek i starších střelců. Na rozdíl od vedoucích, minimum spánku mlaďasům očividně svědčilo. Všichni do jednoho si v prvním kole střihli svůj osobáček, který druhým pokusem ještě vylepšili. A nebudeme lhát, dmeme se pýchou ještě dnes. Po úspěšném návratu ze Stimaxu jsme se opět postavili na značky, využili špičkového počasí ☀️a jeli jeden útok za druhým. Večer se opět „povedl“ (jsou dokonce pořízeny audio záznamy, které budou v budoucnu použity jako neprůstřelné důkazy k proplacení faktur za duševní rekonvalescenci vedoucích). Výběr filmu na dobrou noc, byl zcela dehonestován s tím, že si ho máme pustit v domově seniorů.
Neděle – ráno byl v plánu výlet na zříceninu hradu Kostomlaty, jenže to se chtělo jen zlomku osazenstva. Byla jsem slušně i neslušně odkázána do patřičných míst. Proběhla na bílkoviny totálně nabušená bio snídaně. Padlo na ni 60 vajec od lokální dodavatelky a jejich závodních slepic.
Jako nečekané překvápko přijeli pánové ze stanice HZS Bílina a předvedli co mohli…, a že toho moc nemohli. 90% squatterů z hasičárny bylo totiž ještě v polospánku , však bylo teprve lehce po desáté, a tak spolupráce zpočátku drobátko vázla.
Po skvělé ukázce všeho možného a nově zapálených lýtek naší dámské omladiny jsme se ještě hejbli na hřišti, poté nás slejvák zahnal pod střechu, a to byl přece ten moment, kdy se chtělo na ten super skvělý a báječný výlet na hrad. Kdy jindy, že?
Víkend byl jako vždy úžasný, plný srandy, zážitku a výkonů a co omladina? Jsou to prostě úžasňáci.
Díky všem účastníkům i přeživším.
MK