TFA MLADÝCH HASIČŮ

27.5. jsme se vydali do Křešic na letošní první závod TFA Junior, který je pořádaný v rámci Ligy severu. Mladší žáci se pod taktovkou Hanky a Máji na TFA zaměřili už na podzim loňského roku, nám se s přípravkou chtělo víc na závody do Oseka, protože si myslíme, že nám útoky celkem jdou. Ten den jsme ale zároveň pořádali domácí závody pro dospělé v rámci Krušnohorské ligy, a tak pro nás bylo TFA snazší volbou. A nelitujeme ☺️

Soutěžilo se celkem v 8 kategoriích rozdělených dle pohlaví a věku. Nasadili jsme závodníky celkem do 4 kategorií a 2 z toho jsme vyhráli 💪🥇
🥇S napětím jsme sledovali výkon Pepči Majera, který ve své kategorii zvítězil už na Hazmburském hasiči.Je neskutečně šikovný a rychlý a vítězství obhájil i tentokrát.
Krásně se v této kategorii umístili i další dva naši závodníci, a to konkrétně Ondra Drábek, který měl proti Pepčovi naopak věkovou nevýhodu, ale i přesto se umístil na krásném 7. místě, a Martin Měchýř, který se umístil na místě 12. z celkem 28 závodníků.
🥇 Vítězství v kategorii chlapci 3-5 let bylo pro nás velmi překvapivé. Maty Gipfl si navíc prvenství pojistil krásným náskokem 15 vteřin nad druhým místem. Krásně se umístil i Ríša Klas, který bral 9. místo z celkem 23 závodníků.
🥈🥉 Další krásná umístění si za své výkony zasloužila děvčata v kategorii 6-8 let. 2. místo Norinka Drábková a 3. místo Jitka Klasová. Vítězka je navíc porazila jen o chlup.
💪 I náš nejstarší závodník Tobík Švanda se nenechal ve své kategorii 9-11 let zahanbit a v konkurenci 22 závodníků bral krásné 7. místo.
No možná tomu TFA nakonec přeci jen přijdeme na chuť 😅